A never ending dream

Jag har kommit underfund med att saknaden är stor. Väldigt stor. MEN saknaden är inte han, det är närheten. Jag tänker på honom varje vaken sekund. Men vad är det jag tänker då? Allt! Mest på allt dåligt. Hur han behandlade mig, hur han fick mig att må och hur mycke bättre jag mår nu. Självklart saknar jag dom fina stunderna oxå. Men det vore bara konstigt om jag inte gjorde de. Jag kommer tillexempel ihåg första gången han sa "Jag älskar dig" till mig. Eller första gången jag sa det till honom. Vår första kyss och den första presenten jag fick. Det var på alla hjärtansdag 2006. Jag fick ett brev. Ja jag vet det låter inte som något speciellt men det var den finaste present jag nånsin fått.

Så här stog det:

"För 23 dagar sedan fick
mitt liv en helt ny mening.
Du kom och visade mig
vad ordet älska betyder.
Sen den dagen har jag
kommit att älska dig mer
och mer för varje dag som går.
Även de små egenheterna
som gör dig till den du är,
som när du pusslar ihop
chokladbitarna efter att du
öppnat en chokladkaka.
Jag önskar att jag kunde ge
dig den alla hjärtansdag
present du förtjänar och visa
hur mycket du betyder för mig,
men som du vet är jag inte rik
nog för att bjuda dig på en
kryssning eller liknande. Men
jag hoppas att du kan
älska mig ändå, för jag älskar
dig mitt hjärta mer än någon kan ana.
Din förevigt Niklas"


"Din för evigt"
Jasså de säger han som dumpade mig på vår två årsdag och en vecka senare blir tillsammans med sitt ex. Hon som var en av anledningarna till varför vi bråkade eftersom ja inte gillade att dom pratade så mkt men han försäkrade mig om att det inte var någonting alls mellan dom. ^^
Nu undrar ni "men varför i hela friden har människan kvar brevet??"
Jo det ska jag berätta. Det är slut mellan oss och det varit det i ca 2 månader, men vi var faktist tillsammans i 2 underbara år och vi var förlovade. Han var och kommer alltid att vara en stor del av mitt liv.
Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.


Detta var bara i början. Senare blev det värre. Jag började må dåligt och tvivla på förhållandet.
Men det går jag inte in på nu. Det känns som att det kanske är för privat. Inte för min del men kanske hans eftersom mycket var från hans sida. Nu ska jag absolut inte säga att allt var hans fel för så var det ABSOLUT INTE. Men mycket av de jag gjorde var ju pga hur han var mot mig.


Men som sagt så har jag kommit fram till att det inte är honom jag saknar, utan närheten och tryggheten. Att ha någon där hemma som väntar på att man ska komma hem. Någon att sakna när man är borta eller någon som skickar ett gulligt sms på kvällen innan man ska sova. Eller varför inte någon att sova breve, någon att krama om när livet är jobbigt och någon man kan få skämma bort. Saknar verkligen det.

Jag är ju en sån person som älskar att ta hand om andra. Jag sätter andra framför mig själv i dom flesta situationer. Till exempel om någon kompis har blivit dumpad så finns alltid min axel att gråta över eller om en kompis är alldeles för full så lämnar jag henne/honom inte. Hur elaka dom än är och hur många gånger dom än säger till mig att dra åt helvete så stannar jag. Det är bara sån jag är.

Hittar jag någon jag tycker om så vill jag ju att han ska ha de så bra som bara går. Jag älskar att komma med frukost på sängen, eller ta hand om honom när han e lite sjuk. Kanske skicka ett sött sms för att visa hur mycket jag tycker om honom eller fixa någon mysig överasking med lite tända ljus och så.




Har föresten hittat en ny favvo låt. Kanske inte kan säga ny direkt men den är as bra. Jag lyssnar på den om och om och om och om och om igen. Ni måste höra den! Den är med i Scrubs (Säsong 2 avsnitt 1)

Colin Hay - Overkill


by: Maria aka Maarriiia

<3

image8



You And Me rule the world!
Tack för att du alltid finns här för mig o att du är den bästa kompisen man någonsin kan få!
<3

Saknaden!

Nu har det gått en och en halv månad och saknaden är större än nånsin! Fy fan asså!
VARFÖR?! Varför saknar jag honom?! Jo för jag älskar honom över allt annat! Ville inte förlora dig men nu har jag de. Skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig!

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Men som det ser ut nu så har jag inget annat val!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta men du fattade inte de! två underbara år hade vi tillsammans. Och nu kommer jag aldrig få träffa dig igen.. FY FAN vad jag saknar den där idioten!

RSS 2.0