Ute kväll på Toxic

Igår va en sjukt kul kväll på Toxci med Jessica!

Vi börjar kvällen med att grogga hemma hos henne. Vi gör 80/20 drinkar o häller i oss dom samtidigt som vi delar med oss av sex historier som bla består av var killar "råkat" spruta. Haha. Mer vill du inte veta. Efter detta kollar vi på en skum men skit kul video på youtube som innehåller tre retards i rullstol som sjunger kända låtar med egen text. Vi skratta så mkt att drickan nästa spruta ur näsorna. Så hittar vi en ännu skummare video som heter "My boobs are okey". Du kan ju lista ut själv va de va för nått. Eller så kan du titta på den:

http://www.youtube.com/watch?v=IR1GAnmNrys

Allt detta varvas hela tiden med att du ut på balkongen o frysa arslet av sig för en cigg.

När vi kom fram till Toxic hade vi tänkt att vi skulle komma in gratis eftersom vi stog på listan. Vakten som kollade lägget säger då:
Nej listan har slutat gälla. Den slutar gälla kl 11. Då kollar jag på klockan o den står på 23:00. Så jävla typiskt. Så de va ju bara o betala lixom.

När vi kommer in så e de toa som gäller. Som vanligt. Haha.
Då vi är klara på toan, efter att ha stått i kön på tjejtoan som tog typ forever, går vi till baren o handlar.

Senare på kvällen går vi upp på lilla scenen o står o dansar järnet hur länge som helst o varenda kille som går förbi glor så ögonen ligger på golvet. Haha.

Vi träffade mycker roligt folk. Vi träffade några killar som inleder samtalet med:
Va gör man här i sthlm efter kl 3? Vi är från helsingborg o Göteborg.
Vi svarar: Efterfest eller hem o sova.

Ingen av dom hade någon som helst dialekt så vi börjar undra lite. Så ja frågar killen som säger sig vara från göteborg om han vet va "Bamba" är för någon. O detta betydel alltså skolmatsal på göteborska o de vet man om man kommer därifrån. Så e de bara. Men denna kille visste inte de. Så vi avslöjade deras bluff. Killen säger förövrigt att han heter Peter men vill heta Leonardo så han vill bli kallad Leo. Men Jessica kom ju på den brighta idén att hon skulle kalla honom "Le Peter" hahahaha.

Kvällen sluta (för min del iaf) runt halv tre med smärtor i fötterna o trötthet som skulle kunna göra att jag somna på gatan.
Vi drog till donken o sen till gamla stan. Där mötte jessica upp några andra polare o går på gay klubb medan ja sätter mig på tunnelbanan hem.
En tunnelbaneresa mitt i natten är alltid intressant. Alltid händer de nått. Bakom mig sitter 4 killar o en tjej. Dessa killar sitter i skriker hejaramsor praktiskt taget hela resan på 20 minuter o ja håller på att få damp på allvar. I med hörlurarna på högsta volym o huvuden mot väggen så slockna ögonen. När vi anländer till telefonplan petar tjejerna brevid mig på mig. Dom säger:
Vi tänkte bara säga att vi är i telegonplan nu ifall du skulle av här. vi ville bara väcka dig.
haha tack men de e lugnt ja ska till fruängen.

Väl framme i fruängen ringer ja en taxi som kommer o plockar upp mig. Det roliga e att snubben har ingen växel så ja får resan för endast 20 spänn. Bra slut på denna underbara kväll.

Slocknade direkt när ja la mej i sängen sen. God natt o sov gott. Jo de gjorde ja för mamma kom i o väckte mig kl halv 2 idag. Haha ja har nog aldrig sovit så länge i mitt liv.

Bilder från denna underbara kväll finns på bilddagboken.se Maarriiia


RSS 2.0